Wall on detail

Goede teams
winnen prijzen.

Wall on detail

Passie en vooral doen!

Met gepaste bescheidenheid zijn we er trots op dat onze passie, visie en vooral het doen met boerenverstand inspireert. Dat we hierdoor prijzen winnen is zeker mooi. 
Alles start bij ons met samen gaan voor de  lange termijn. Immers: goede spelers scoren een doelpunt, maar goede teams winnen prijzen. 

Onze prijzen

IMG 20240523 WA0044

Winnaar WKO Award 2024

Deze onderscheiding is een erkenning voor het werk van een eindgebruiker of beheerder van een WKO-systeem die op een excellente wijze zijn of haar systeem beheert. WKO staat voor warmte- en koudeopslag. De installatie verwarmt en koelt gebouwen door middel van bodemenergie. Hiervoor wordt grootschalig warmte en koude opgeslagen in waterbronnen diep onder de grond.

 

Avoird 2

Tuinbouwondernemerprijs 2023

We zijn er trots op dat we te midden van nog drie andere mooie genomineerde bedrijven als winnaar benoemd zijn! Blij dat we met onze visie en aanpak kunnen inspireren waarbij we de natuur minder belasten, maar toch voorzien in de groeiende voedselbehoefte. We werken aan het voedsel van morgen, maar houden de planeet met ons boerenverstand in de gaten.

Winnaar Agrifoodpluim 2022

We ontzien het milieu al jaren dankzij onze innovaties. Bovendien geven we de grond die we niet meer hoeven te benutten door deze innovaties, terug aan de natuur. Reden voor de provincie Noord-Brabant om ons bedrijf een Agrifoodpluim toe te kennen.

Nominatie Koning Willem 1-prijs 2022

De Koning Willem 1-prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Tweejaarlijks wordt deze prijs uitgereikt door Koningin Maxima. We zijn aangedragen door REWIN en hebben een nominatieplaats bij de laatste twaalf ondernemingen In de categorie MKB behaald.

Winnaar Agrarisch Ondernemer 2018

Door onze eigen techniek om frambozen- en aardbeienplanten via trays te vermeerderen, wonnen we in 2018 de prijs van Agrarisch Ondernemer van het jaar. In de opzet vormen gemotiveerde mensen de pijler van ons bedrijf. Het bedrijfsresultaat is een teamresultaat, waarbij we voortdurend kijken naar onze positieve impact op de natuur. 

Agrifoodpluim 2022 video

© 2022 Van der Avoird Trayplant