Mensen

Work hard, play hard!

Tevreden team

Bij ons draait alles om de mensen

Gezellig met elkaar lunchen, bijpraten en lachen is wat wij bij Trayplant belangrijk vinden. 

We kunnen nog zulke mooie ideeën hebben, maar uiteindelijk zijn het de mensen die dromen waar kunnen maken. Onze collega’s werken met passie en plezier: van kantoormedewerker tot plantenstekker,  teeltmedewerker, uitzendkracht,  vakantiewerker, interieurverzorgster tot directie. Iedereen is even belangrijk, en dat is écht geen valse belofte. Zo kan iedereen op onze werkvloer zeggen: wij maken Trayplant mogelijk!

Teamuitjes

Ieder jaar een uitje! Een paar dagen lekker weg waarbij we een bedrijfsbezoek combineren met teambuildingsactiviteiten. 

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Trayplant geloven we in ontwikkeling van onze collega's. Onze planten én onze mensen hebben unieke eigenschappen. We zorgen voor een goed werkklimaat, zodat alles en iedereen in de best mogelijke kwaliteit kan groeien. We proberen deze ontwikkeling te stimuleren door een persoonlijk ontwikkelbudget, een goede coach en een werkomgeving waar je jezelf veilig kunt ontwikkelen. 

We onderhouden ook nauwe banden met scholen en universiteiten, om de jonge generatie een plek te bieden bij Trayplant in de vorm van een stage of schoolopdracht. Er zijn al veel collega’s voorgegaan die vanuit een bijbaantje doorgegroeid zijn naar een baan bij Trayplant. Ben jij de volgende? 

Werkplek voor mensen met een participatiebaan

Voor iedereen is er plek bij Trayplant, ook voor mensen met een participatiebaan door een arbeidsbeperking.

© 2022 Van der Avoird Trayplant