Wie zijn wij

Iedere dag creëren we meerwaarde voor mens, wereld en rendement. 

Hallo Trayplant

Van der Avoird Trayplant is een toonaangevend, duurzaam en innoverend bedrijf in de zachtfruitsector. Wij zijn gespecialiseerd in het opkweken van aardbei- en framboos uitgangsmateriaal. 

Onze eerste innoverende techniek luidde het bestaan van Van der Avoird Trayplant in 2002 in: het vermeerderen van frambozenplanten in een tray. Een stap die velen in onze branche deed volgen. 

Eén van de nieuwste technieken die we recent gerealiseerd hebben, draagt bij aan de groeiende voedselbehoefte van de maatschappij met minder impact op de natuur. We geloven dat het mogelijk is om te voorzien in deze behoefte en daarbij juist minder natuur te gebruiken en te belasten. 

3 P's

People - Planet - Profit
Juist in deze volgorde

Groei van onze planten en groei van onze mensen staat in ons bedrijf centraal. Voor ons is groei nooit 'meer' van hetzelfde. Wij creëren vernieuwing en meerwaarde voor mens, wereld en rendement. Dat is voor ons duurzaamheid.

Bij Van der Avoird Trayplant werken we dan ook iedere dag gemotiveerd samen om onze klanten blij te maken met gezonde en duurzaam geteelde aardbeien- en frambozenplanten.

Agrarisch Ondernemer van het Jaar

Winnaar 2018

Door onze eigen techniek om frambozen- en aardbeienplanten via trays te vermeerderen wonnen we in 2018 de prijs van Agrarisch Ondernemer van het Jaar. In de opzet vormen gemotiveerde mensen de pijler van ons bedrijf. Het bedrijfsresultaat is een teamresultaat waarbij we voortdurend kijken naar onze positieve impact op de natuur. 

Innovatie, duurzaamheid,
durf & lef.

Onze waarden

 Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van wat je doet, toeneemt als je elkaar de ruimte geeft om mee te denken. Als je nieuwsgierig bent naar andere inzichten en ideeën. Wij hebben een gezamenlijk belang en spreken met elkaar in alle openheid.  Klinkt eenvoudig hè? En dat is het ook, als je vertrouwen in elkaar vooropstelt. Dat je vertrouwen kunt hebben in de intenties en competenties van de ander en oog hebt voor elkaar. Wij zetten ons in voor een duurzame samenwerking op lange termijn.

Onze kracht

We stellen de vraag achter het antwoord

© 2022 Van der Avoird Trayplant