Locaties
Locaties

Locaties Van der Avoird Trayplant

De Leeuwerik in Bavel

Op de hoofdlocatie 'De Leeuwerik' zijn onze kantoren gevestigd. Daarnaast beschikken we hier over koelcellen om de planten geruime tijd te kunnen bewaren. In totaal hebben we 3 hectare kas, waarin we onze frambozenplanten opkweken - en in het najaar produceren we hier aardbeienplanten. Buiten beschikken we over 3 hectare trayveld voor aardbeien-trayplanten en ligt er 14 hectare frambozenveld voor moederplanten en longcanes.

Rimpelaar in Molenschot

De locatie aan de Rimpelaar in Molenschot bestaat uit 21 hectare onbedekte teelt en 2,2 hectare bedekte teelt.  Op de trayvelden worden aardbeientrayplanten opgekweekt. Op de frambozenvelden worden er moederplanten en long canes opgekweekt en in de kas wordt in ons nieuwste hightech meerlagensysteem moedermateriaal voor frambozen ingelegd, waar later stek van wordt gesneden. Een andere aanwezige innovatieve kas dient voor de vermeerdering met hangend stek, en voor de opkweek van aardbeien- en frambozenplanten. Daarnaast is er een luisvrije kas, die dient voor de opkweek van eerste generatie aardbeien-en frambozenmoedermateriaal.

Schoolstraat in Molenschot

Aan de Schoolstraat in Molenschot is  17.000 m2 kas aanwezig. Deze kas wordt tevens gebruikt om moedermateriaal voor aardbeien te telen, waar later stekjes van worden gesneden. Daarnaast staat hier een demotunnel van aardbei en framboos. In deze tunnel wordt er hard gewerkt om de kwaliteit van onze producten continu te verbeteren en om onze proeven en ons assortiment te laten zien aan onze klanten. 

Machielsen in Molenschot

Aan de Bavelseweg bevindt zich locatie 'Machielsen' (6 hectare onbedekte teelt). Deze locatie staat geheel in het teken van de opkweek van frambozen moedermateriaal en longcanes. Deze moederplanten vormen de basis voor de verse planten framboos die wij als eindproduct leveren. De longcanes vinden direct hun weg naar de klant.

Peeters in Molenschot

Ook deze locatie bevindt zich aan de Bavelseweg (3 hectare onbedekte teelt). Hier wordt tevens moedermateriaal van framboos gemaakt. 

Renne in Molenschot

Eveneens aan de Bavelseweg bevindt zich locatie 'Renne' (18 hectare onbedekte teelt). Ook deze locatie staat geheel in het teken van de opkweek van frambozen moedermateriaal en longcanes.

© 2022 Van der Avoird Trayplant