WKO Duurzaamheid Award gewonnen!

23-05-2024

Wko shutterstock 1590808234

Elk jaar reikt het Gebruikersplatform Bodemenergie de WKO Duurzaamheid Award uit. 

De prestigieuze onderscheiding is een erkenning voor het werk van een eindgebruiker of beheerder van een WKO-systeem die op een excellente wijze zijn of haar systeem beheert. WKO staat voor warmte- en koudeopslag. De installatie verwarmt en koelt gebouwen door middel van bodemenergie. Hiervoor wordt grootschalig warmte en koude opgeslagen in waterbronnen diep onder de grond.

Op donderdag 23 mei is deze prijs aan ons uitgereikt door Nienke Maas (TNO) op het Nationaal Symposium Bodemenergie. De andere genomineerden waren High Tech Campus Eindhoven en Hoofdkantoor Rabobank in Utrecht. De jury noemde ons doortastend. Waar veel andere bedrijven kozen voor een houtketel (met subsidie) of wkk-installatie, hield ons bedrijf vast onze duurzame langertermijnvisie. 

We vinden het natuurlijk heel leuk om te horen dat onze duurzame stappen gezien worden alsook de inzet die we al jaren samen met Ivo Everts van AtesControl hebben geleverd bij de optimalisatie van dit systeem, wat heeft geleid tot een zeer goed werkend WKO systeem. 

Download (3)

 IMG 20240523 WA0044

Meer nieuwtjes

© 2022 Van der Avoird Trayplant