Winnaar Tuinbouwondernemersprijs 2023!

17-01-2023

In de fossielvrije kas van Koppert Cress in het Westland reikte minister Piet Adema van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023 aan ons uit. Geweldig! 

We zijn er trots op dat we te midden van nog drie andere heel mooie genomineerde bedrijven als winnaar benoemd zijn! Blij dat we met onze visie kunnen inspireren: de natuur minder belasten, maar toch voorzien in de groeiende voedselbehoefte. We werken aan het voedsel van morgen, maar houden de mensen die hieraan werken en de planeet met ons boerenverstand goed in de gaten!

Volgens de vakjury is van der Avoird Trayplant een toonzetter in onderzoek, sterk ondernemerschap en systeeminnovaties voor vermeerdering en productie. Een meerdimensionaal bedrijf met een sterke visie en scherpe focus, waarbij innovatie in het DNA zit. Een goed voorbeeld is de vierlagenteelt op de nieuwe locatie. Deze locatie is nagenoeg emissievrij, heeft geen CO2-uitstoot en geen afvalwater. 

Zie link voor de Aftermovie!

In ons mooie Brabant was de avond nog lang gezellig..

Meer nieuwtjes

20230725 113829

Wereld Natuur Beschermingsdag

27-07-2023

Aanstaande vrijdag is het Wereld Natuur Beschermingsdag. (WND) is een internationaal evenement dat jaarlijks wordt gehouden op 28 juli. De dag is in 1972 door de Verenigde Naties ingesteld om bewustzijn te creëren over de noodzaak van natuurbescherming.

© 2022 Van der Avoird Trayplant