Wij zijn genomineerd voor de Tuinbouwprijs 2023!

17-01-2023

Vrijdag mochten wij een verrassingsbezoek ontvangen waarin de nominatie bekend werd. Wij zijn voorgedragen door Rabobank, Ruud Matthijssen.

Wij zijn super blij dat we genomineerd zijn voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023! 
Mooie erkenning voor ons bedrijf en onze inzet op duurzaamheid.

Vrijdag mochten wij een verrassingsbezoek ontvangen waarin de nominatie bekend werd.

De jury zei het volgende:
De jury is zeer te spreken over Van der Avoird Trayplant. Een onderneming met een sterke visie, wat goed is voor jullie bedrijf, maar ook voor de sector met aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. De wijze hoe jullie groei zien, hierin scherpe keuzes durven maken en hierbij aandacht schenken aan wat deze groei en keuzes voor consequenties hebben voor de omgeving is zeer lovenswaardig. Van der Avoird is een prachtig bedrijf wat zeer goed op orde is en weet waar het naar toe wil. 

Tuinbouw Ondernemersprijs

Meer nieuwtjes

GreenSwitch past mooi binnen onze duurzame aanpak

17-01-2023

GreenSwitch® Original is een 2 - 0 - 7 formulering, zuiver en transparant voor hightech fertigatie in kassen en open veld. Het wordt geproduceerd in de van Iperen fabriek in Nederland met behulp van een bewezen bijna nul CO2-voetafdruk productieproces, gecertificeerd door de SNK (Stichting Nationale Koolstofmarkt) volgens de overeenkomst van Parijs (COP 21). Het GreenSwitch-proces, gebaseerd op Pure Green Agriculture Technology, is een circulair proces dat bijdraagt aan het herstel van de stikstofkringloop door de stikstof uit mest te upcyclen naar een kristalheldere nitraatmeststof. 

© 2022 Van der Avoird Trayplant