Van der Avoird Trayplant spreker op Energiedag RES 2024

20-02-2024

LogoEDBIB

Tijdens de Energiedag op 24 januari heeft RES samen met alle betrokkenen successen gevierd en samen gebouwd aan het energiesysteem van morgen. 

Meer over de Energiedag
De dag werd georganiseerd in Breepark Breda. Het thema 'Beter in Balans' ging over:

  • het delen van successen;
  • het weten van elkaar wat er speelt;
  • vertrouwen hebben in elkaars kennis en kunde;
  • stappen durven zetten in het complexe samenspel van opwek, infrastructuur, flexibiliteit en opslag;
  • het samen bouwen aan oplossingen van de toekomstige uitdagingen;
  • dat je zelf je rol pakt en kennis maakt met wie je gaat samenwerken aan de oplossingen.

    De dag was ingedeeld aan de hand van de sectoren: Gebouwde omgeving, Industrie, Mobiliteit, Land- en Tuinbouw. Bij de sprekers sessies stond daarnaast ook één van de ontwikkelsporen centraal: Warmte, Elektriciteit, Groen Gas, Waterstof. Op deze dag werd er gekeken naar hoe de ontwikkelsporen en sectoren samenkomen en ingepast kunnen worden in het ruimtelijk gebied. 

Van der Avoird Trayplant spreker op RES Energiedag.
De Energiedag bood bezoekers de kans om onderdeel te worden van het groeiende netwerk van RES West-Brabant, nieuwe contacten te leggen en actief bij te dragen aan de energietransitie in West-Brabant.

Van een spetterend muzikale opening, een boeiende lezing over de knelpunten binnen de energietransitie, tot boeiende workshops en een magische afsluiting over de puzzelstukken die we nog te leggen hebben met elkaar.

Ook wij waren vanuit van der Avoird Trayplant als spreker onderdeel van het programma. Goed Boeren Geeft Energie voor Natuur en Maatschappij is weer eens goed onder de aandacht gebracht!

Meer nieuwtjes

aardbeiendag 2024

10-01-2024

De aardbeiensector heeft het jaar goed ingeluid met de jaarlijkse Aardbeiendag in de Brabanthallen. Met bijna 800 deelnemers was het evenement een dag vol boeiende presentaties en netwerkmogelijkheiden. 

© 2022 Van der Avoird Trayplant