Opbrengst open dag naar het goede doel Gijsje Eigenwijsje.

27-06-2022

Gijsje Eigenwijsje

Afgelopen Zaterdag was de open dag voor omwonende. Wat een super dag was het en wat hebben we veel mensen kunnen verwelkomen.
Wist je dat de opbrengst van koffie, thee, limonade gedoneerd wordt aan een goed doel? Wij doneren dit geld met alle liefde aan Gijsje Eigenwijsje!

“Stichting Gijsje Eigenwijsje is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Dit met als doel gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aan te bieden.”

Wil je meer over hun weten kijk dan op:

Welkom bij Gijsje Eigenwijsje

Meer nieuwtjes

GreenSwitch past mooi binnen onze duurzame aanpak

17-01-2023

GreenSwitch® Original is een 2 - 0 - 7 formulering, zuiver en transparant voor hightech fertigatie in kassen en open veld. Het wordt geproduceerd in de van Iperen fabriek in Nederland met behulp van een bewezen bijna nul CO2-voetafdruk productieproces, gecertificeerd door de SNK (Stichting Nationale Koolstofmarkt) volgens de overeenkomst van Parijs (COP 21). Het GreenSwitch-proces, gebaseerd op Pure Green Agriculture Technology, is een circulair proces dat bijdraagt aan het herstel van de stikstofkringloop door de stikstof uit mest te upcyclen naar een kristalheldere nitraatmeststof. 

Inschrijving zomervakantie werkstekkie 2023

17-01-2023

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en deze zomer op zoek naar een tof werkstekkie? Kom dan bij ons stekken, geld verdienen, lol maken, vriendschappen opbouwen en... werkervaring opdoen! Vanaf 1 maart is het mogelijk je via onze website in te schrijven voor jouw zomer werkstekkie 2023.

© 2022 Van der Avoird Trayplant