Onze planten

12-05-2023

Recente update afgeleverde planten 2023.

Bij Trayplant zijn we de marktleider in Europa als het gaat om de productie van aardbeien- en frambozenplanten. Duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, en het zijn onze klanten die daar de vruchten van plukken. Het bijhouden van het aantal geleverde planten aan onze klanten is voor ons van groot belang. Als gepassioneerde trayplanters vinden we het zelf ook leuk om te weten hoeveel planten we tot op heden al hebben geleverd.

Ook benieuwd naar onze meest recente aantallen?  Tot op heden hebben we dit jaar al 3.080.228 frambozenplanten en 5.051.340 aardbeienplanten  succesvol afgeleverd! 

 

Meer nieuwtjes

GreenSwitch past mooi binnen onze duurzame aanpak

17-01-2023

GreenSwitch® Original is een 2 - 0 - 7 formulering, zuiver en transparant voor hightech fertigatie in kassen en open veld. Het wordt geproduceerd in de van Iperen fabriek in Nederland met behulp van een bewezen bijna nul CO2-voetafdruk productieproces, gecertificeerd door de SNK (Stichting Nationale Koolstofmarkt) volgens de overeenkomst van Parijs (COP 21). Het GreenSwitch-proces, gebaseerd op Pure Green Agriculture Technology, is een circulair proces dat bijdraagt aan het herstel van de stikstofkringloop door de stikstof uit mest te upcyclen naar een kristalheldere nitraatmeststof. 

© 2022 Van der Avoird Trayplant