Finalist KVK innovatie top 100!

17-01-2023

Fgf

Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid, gerealiseerde omzet en groeipotentie. 

De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. KVK stimuleert mkb-bedrijven om te groeien en te innoveren. Daarom organiseren zij jaarlijks de Innovatie Top 100. 

Panels van innovatie-experts maakten de selectie uit ruim 300 inzendingen voor een notering in de jaarlijkse KVK Innovatie Top 100.  Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid, gerealiseerde omzet en groeipotentie. Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden, de winnaar ontvangt een award. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is.

Op 30 november 2023 maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf bekend tijdens het KVK Innovatie Top 100 Event. Dan is ook duidelijk welk bedrijf de nummer 1 positie van het Delftse SenseGlove overneemt en zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland mag noemen!

Meer nieuwtjes

© 2022 Van der Avoird Trayplant